blog

Topp 10 mest besøkte strender rundt om i verden

Visste du at Cancun er den MEST populære stranden i verden? Etterfulgt av South Beach Miami? Finn ut hvor mange av verdens topp 10 strender du har vært på ved å laste ned den besøkte appen. Last ned Visited gratis på iOS eller Android . Se vår liste over de beste strendene nedenfor:

1. Cancun (Mexico) – Finnes på Yucatan-halvøya ved Det karibiske hav. Det er kjent for resorts og uteliv med alt inkludert. Dens sandstrender, rimelig innkvartering og utrolige nattklubber er et kjent reisemål for amerikanske studenter i ferien på våren.

2. South Beach Miami (USA) – Hvis du er ute etter en flott strand med litt glamour, er South Beach der du vil være. Det er kjent for sin kunst deco-arkitektur, kjendiskokkens restauranter, shopping på Lincoln Road Mall og endeløse nattklubber.

3. Mallorca (Spania) – Mallorca er en av Spanias Balearene som ligger i Middelhavet. Det er kjent for å være en strand hot spot, og tilbyr kalkstein fjell, lune viker og arkitektur som dateres tilbake til romersk og maurisk historie.

4. Cannes (Frankrike) – Cannes er en ferieby som er kjent for sin internasjonale filmfestival. Det ligger på den franske rivieraen med Alpene som bakteppe. Stranden er kantet med sandstrender og har mange steder for de rike og berømte å parkere sin yacht.

5. Tenerife (Spania) – Like utenfor Vest-Afrika er Tenerife den største av Kanariøyene. Øya tilbyr forskjellig sand fra gul til svart som den høyeste toppen er en sovende vulkan (Mt. Teide). Tenerife er også kjent for sin store festival før fasten sammen med parader, dans og kostymer.

Topp 10 mest besøkte strender rundt om i verden

6. Amalfikysten (Italia) – Amalfikysten har utsikt over Tyrrenhavet og Salernobukten. Den har et veldig distinkt middelhavslandskap og oppkalt etter byen Amalfi. Det historisk tiltrukket overklassen europeere siden det 18. århundre, og ikke rart har gjort det til topp 10 mest besøkte verdens strender.

7. Bondi Beach (Australia) – er den mest populære stranden i Australia og ligger i forstaden Sydney. Stranden selv er 1 kilometer lang og kan være farlig å besøke, da selv om vannet ser flatt og glatt ut, kan det være en ripstrøm og derfor farlig. Det finnes et undervanns-haifiskegarn, da haier, delfiner, hvaler og til og med pingviner noen ganger kan svømme opp på stranden.

8. Gran Canaria Island (Spania) – også kjent som Grand Canary Island, er den tredje største øya i Kanariøyene. Øya ligger utenfor Atlanterhavskysten av Nordvest-Afrika. Strendene har hvit sand, vakre trær og krystallklart vann, med mange bukter å nyte.

9. Punta Cana (Den dominikanske republikk) – En populær destinasjon kjent for sin strand som ligger ved Det karibiske hav og Atlanterhavet. Den har 32 km med strender og klart vann. Med mange alt inkludert-resorts, er det et sted for alle reisende, både budsjettreisende og luksuriøse jetsetter.

10. Copacabana (Brasil) – er Rio’s mest kjente strand. Den er formet som en halvmåne og har en mosaikkflislagt promenade langs strandkanten. Her finner du solbrune kropper som spiller volleyball, soler seg og danser.

For å se hele listen, sjekk ut Visited-appen i dag på iOS eller Android, slik at du kan planlegge og holde oversikt over kommende reiser og ha det gøy å sjekke av ønskelisten. Se hvor mye av verden du kan dekke!

You may also like...