blog

Topp 10 land å besøke fra Norge

Topp 10 land å besøke fra Norge

Norge er et vakkert land med fjell, isbreer, fjorder, slott, moderne byer og en rik historie. Den skandinaviske nasjonen er rangert som det 36. mest besøkte landet i verden i henhold til Visited-reiseappen, som har over 1,5 millioner brukere. Du kan skrape av steder du har vært, bla gjennom toppdestinasjoner, angi reisemål og få et personlig trykt kart over reisene dine ved hjelp av Visited-appen.

Reisende fra Norge liker å besøke nærliggende europeiske nasjoner så vel som USA. De 10 beste landene å besøke fra Norge i henhold til Visited-brukere inkluderer:

  1. Sverige, Norges nabo mot øst, er det mest populære landet å besøke for norske turister. Sverige tilbyr palasser, museer og livlige kystbyer som Stockholm som inviterer reisende til å utforske. 
  2. Danmark er det nest mest besøkte landet fra Norge. Den nordiske nasjonen inkluderer hovedstaden i København, historiske slott, LEGOLAND, museer og middelaldersk arkitektur. 
  3. Spania er det tredje mest populære reisemålet for norske turister. Det søreuropeiske landet har livlig kultur og underholdning i Barcelona og Madrid, uberørte strender, middelalderslott og Gaudis distinkte modernistiske arkitektur. 
  4. Tyskland er det fjerde mest besøkte landet for folk som kommer fra Norge. Den vesteuropeiske nasjonen har historiske landemerker og moderne underholdning i byer som Berlin og München, samt kulturfestivaler som Oktoberfest. 
  5. Storbritannia er det femte mest populære landet å besøke fra Norge. Storbritannia har endeløs underholdning, shopping og restauranter i London, samt historiske landemerker som de romerske badene og Stonehenge. 

6. Hellas er det sjette mest besøkte landet for norske reisende. Middelhavsnasjonen har mange gamle ruiner å utforske, inkludert Akropolis-citadellet med Parthenon-tempelet i Athen, samt vakre strender. 

7. Frankrike er rangert som det syvende mest populære reisemålet for norske turister. Fra Louvre og Eiffeltårnet i Paris til vinland i Bordeaux og Champagne, Frankrike har noe for enhver smak. 

8. Italia er det åttende mest besøkte landet for norske reisende. Det varme været, lekker mat og gamle landemerker som Colosseum i Roma fortsetter å trollbinde turister. 

9. USA er et nordamerikansk land som er rangert som det niende mest besøkte stedet for folk som kommer fra Norge. USA tiltrekker turister til statuene og skyskraperne i New York City, strendene og Hollywood-stedene i Los Angeles, og naturlige underverk som Grand Canyon. 

10. Polen er det tiende mest populære landet å besøke for nordmenn. Den østeuropeiske destinasjonen har historiske slott, museer og markeder.

Har du vært på noen av de beste reisemålene for norske reisende? Du kan markere steder du har vært, finne nye reisemål for bøtteliste og se din personlige reisestatistikk ved hjelp av reisekartappen Visited. Du vil også kunne se hvordan statistikken din stabler opp mot andre reisende som bruker appen.

Last ned Visited gratis på iOS eller Android.

You may also like...