Tidak seperti app pelancongan lain, dengan Visited anda boleh menghidupkan semula pengalaman anda berulang kali, terokai destinasi baru dan memetakan matlamat pengembaraan peribadi anda. Ketahui lebih lanjut sebab mengapa lebih dari sejuta pengembara menggunakan app kami.

Map of places I've been

PETAKAN PENGEMBARAAN ANDA

Reka peta pengembaraan peribadi anda dengan memaparkan negara, negeri / daerah / wilayah dan bandar tempat yang anda pernah atau ingin lawati.

DAPATKAN INSPIRASI

Bina senarai keinginan destinasi anda dengan menyemak imbas beratus-ratus foto. Jejaki tempat yang anda mesti lawati berdasarkan minat. Lihat tempat terkenal yang pernah anda kunjungi.

places I've seen
visited places map

PENGALAMAN PENGEMBARAAN & SENARAI BAKET IMPIAN

Jejaki pengalaman anda mengikut negara seperti tempat anda pergi bermain golf, snorkeling/menyelam, bermain ski, lawatan wain dan lain-lain.

Ikuti matlamat pengembaraan hidup anda dengan memilih semua negara di dunia yang ingin anda lawati.

Tambahkan nota jurnal pengembaraan mengikut tarikh pengembaraan anda di setiap negara, tempat menarik atau kenangan peribadi.

Dengan lebih dari 160 senarai pengembaraan, anda boleh mencari inspirasi untuk sebarang pengembaraan yang anda cari. Terokai muzium seni, ibu kota dunia, keajaiban dunia, destinasi golf, destinasi mesra alam, safari Afrika dan banyak lagi.

PERIBADIKAN STAT PENGEMBARAAN

Bagaimanakah anda bersaing dengan pengembara dunia yang lain? Kongsi statistik peribadi anda (kedudukan pengembaraan, peratusan dunia yang telah dilawati, negara yang dilawati) dengan orang lain.

Lihat 10 negara teratas yang dilawati dari negara anda. Lihat 5 negara teratas anda yang paling kerap dilawati. Dan banyak lagi!

map of countries been
map of states I've been

SUAIKAN PENGALAMAN

Kongsi peta pengembaraan, statistik dan senarai baket impian anda dengan keluarga dan rakan anda.

Tersedia dalam lebih dari 30 bahasa.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kami di sini.

CETAK PETA PERIBADI ANDA

Buat cetakan peta tersuai pengembaraan dunia anda dalam masa kurang daripada 10 minit. Sesuaikan dengan warna anda sendiri dan hantar terus ke rumah anda. 

Anda boleh mengetahui lebih lanjut untuk mendapatkan poster peta anda di sini.